tisdag, juli 12, 2011

May the wands be ever in your favor!

Nu när den sista Harry Potter-filmen snart har premiär går en era mot sitt slut, på sätt och vis. Fenomenet kommer naturligtvis alltid att finnas kvar, som en legend, men kommer att överskuggas av nästa fenomen. Många spekulerar ifall Hungerspelen kommer att bli detta nya fenomen. Och några hängivna fans har tagit tillfället i akt att kombinera dessa två bokjättar och skapat

The Potter Games

Under några veckor har deras hemsida skapat nyfikenhet bland väldigt många, och på deras Facebook-sida har de haft sin egna Slåtter/Reaping där karaktärer från Harry Potter-böckerna valts ut för att delta i det farliga spelet.

Inatt hade hemsidan premiär och man kan nu spela ett RPG (roleplaygame) där man får läsa ett scenario för att sedan välja utifrån olika alternativ för att överleva så länge som möjligt.

Än så länge kan man välja mellan att spela som Ginny Weasley och Fred Weasley.
Efter många olika kombinationer har jag äntligen vunnit med de båda och längtar tills fler karaktärer låses upp!


Väldigt kul att få uppleva Hungerspelen med andra karaktärer och alla möjliga saker och varelser från Harry Potters värld, även om jag inte kommer ihåg så mycket.

Jättesnygga porträtt av deltagarna också! För att titta på persongalleriet gå in på Facebooksidans album där Rita Skeeter har skrivit sina kommentarer.

1 kommentar:

  1. Tack för tipset! Testade det idag och kunde inte slita mig. Efter nästan två timmar lyckades jag vinna med Ginny. Så underbart kul och spännande var det. Så glad att du tipsade om det :D

    SvaraRadera